Hírek / Nevezz el egy széket a Gólem Központban!

Nevezz el egy széket a Gólem Központban!

Kedves Barátunk!

Több mint tizenöt éve már, hogy a Gólem Színház megalakult. Akkori álmaink mára valósággá váltak és több mint 100,000 néző tapsolt előadásainkon, miközben az együttélés és a tolerancia fontosságát hirdettük, a zsidó értékek és kultúra bemutatását téve színházunk központi gondolatává. Így váltunk nem csak Magyarországon, de egész Európában egyedülálló független zsidó színházzá.

Az álmodozást azonban nem hagytuk abba.

Sok éves munka eredményeként állandó otthonra találtunk a VII. kerületi Csányi utcában, ahol októbertől előadásokkal, saját kávézóval, beszélgetésekkel és sok-sok színes programmal várunk minden érdeklődőt – ezen, a Gólem Központ megnyitásán dolgoztunk az elmúlt két évben.

Szeretnénk, hogy mint a Gólem barátja, te is otthon érezd majd magad nálunk.

Ha jelképesen “megvásárolsz” egy széket leendő nézőterünkön, nem csak a saját neved láthatod viszont nálunk, de hozzájárulsz kiszámítható működésünkhöz. Egy szék 300.000 forintért lehet a “tiéd”, mi pedig hálánk jeléül egy csinos táblát helyezünk el kávézónkban neveddel (vagy az általad választott felirattal, ha inkább inkognitóban maradnál), nem mellesleg pedig az évadunk minden új bemutatójára két tiszteletjegyet teszünk el a nevedre.

A Gólem barátainak nagylelkű támogatását az alábbi tételek egyikére fordítva juthatunk közelebb a Gólem Központ megnyitásához:

1 db szék
– jó minőségű, megbízható hűtőpult a megnyíló kávézóba
vagy
– egy teljes szett színházi függöny a színházterembe
vagy
– bejárati ajtó cseréje

2 db szék
– fényvezérlő pult a színházterembe
vagy
– teljes padlózat a próbaterembe

3 db szék
– színházterem padlózata
vagy
– színháztermi ajtók

10 db szék
– a színházterem professzionális hangszigetelése, mely elengedhetetlen működésünkhöz

Kérünk, támogasd munkánkat egy szék “megvásárlásával” 300.000 forintért!

A támogatást két módon juttathatod el nekünk:

– banki átutalással a 16200010-10074668 bankszámlaszámra. Kedvezményezett: Gólem Színház Egyesület. Kérjük, a megjegyzésbe írd be az e-mailcímed, hogy felvehessük veled a kapcsolatot a továbbiak miatt.

Ha pedig bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, keress minket a Facebookon, e-mailben vagy telefonon (06 20 779-1216).

Borgula András és a Gólem csapata


powered by Impala Studio