BORGULA ANDRÁS

művészeti vezető
borgula@golemszinhaz.hu

A budapesti Madách Imre Gimnáziumba járt 1990 és 1994 között, majd 1995-től Izraelben élt. Hazatérése után 2005-ben megalapította a Gólem Egyesületet illetve a Gólem Színházat, amely az egyetlen vállaltan zsidó jellegű színház Budapesten. Héberből fordít színdarabokat.

Marcsa Barbara

MARCSA BARBARA

manager
marcsa@golemszinhaz.hu

2011 óta a Gólem Színház menedzsere, ügyvezetője és produkciós vezetője. Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, mint három diplomája: testnevelő tanárként, szociológusként és kulturális menedzserként is megállja a helyét. A Gólem Központ megnyitásával újabb kalandba vágott bele, és immár – pékként – a nálunk található finomságokról is ő gondoskodik

Németh Virág

NÉMETH VIRÁG

dramaturg és stúdióvezető
nemeth@golemszinhaz.hu

2008-ban végzett dramaturg szakon, azóta a Gólem Színház állandó dramaturgja, írója, de dolgozott a kecskeméti Katona József Színházban is. Most ő vezeti a Gólem Stúdiót és a Gólem Ifjúsági Társulat és Tanodát is.

Nádai László Iván

NÁDASI LÁSZLÓ IVÁN

műszaki vezető
nadasi@golemszinhaz.hu

Soha nem tanult színészetet. Két lány hívta, hogy csatlakozzon a társulatukhoz, így került a színház világába. Azóta, kisebb megszakítással, játszik, díszletet épít, világosít, mindent csinál, amit egy független színháznál kell.

Kolics Ágota

művészeti titkár
titkarsag@golemkozpont.hu

20 éven át különböző színházakban, különböző rendezőkkel dolgozott, és mint egy norvég (esetenként izlandi) manó, mindig ott termett, ahol csak kellett. Fontos, hogy a manók nem az időben léteznek, hanem egy változatlanban, szoros összefüggést alkotva az északkal pont átellenes oldalon élő toszkán emberek felfogásával, miszerint az idő relatív fogalom: mindenre van belőle elegendő.

 

Nádor Lili

üzletvezető, szakács
nador@golemkozpont.hu

25 évig a Katona József Színház művészeti titkáraként dolgozott, 2020-ban új hivatást talált magának: a Gólem Színház főszakácsa, és új konyhánk vezetője lett. A pályamódosítás azonban nem jelent teljes váltást, hiszen a konyhaművészet mellett a színház művészeti tevékenységét is segíti.

 

Katics Veronika

díszlet-, jelmez-, kelléktárvezető

2018-ban végzett díszlet-jelmeztervező szakon, azóta szabadúszó tervező volt, most pedig a Gólem Színház díszlet-jelmez-kelléktárjának állandó vezetője, alkalmanként a színház darabjainak tervezője is.

Kóti Eszter

rendezőasszisztens, ügyelő

A Színház- és Filmművészeti Egyetem színházi rendezőasszisztens szakán végzett, majd a Gólemhez szerződött. Előfordul, hogy a színpadon is felbukkan.

Jelinek Éva

A Jelinek. A legkitartóbb önkéntes.

Magyar Bogi

asszisztens, Gólem Ifjúsági Társulat és Tanoda

Gricz István

kommunikációs tanácsadó
kommunikacio@golemkozpont.hu

Kommunikációs-marketinges-értékesítési mindenes, sok éves tapasztalattal vállalati és nonprofit szférában.

powered by Impala Studio