Hírek / Évadzáró a Gólemben

Évadzáró a Gólemben

Június 10-én megtartottuk az évadzárónkat a Gólem Központ munkájában az elmúlt 10 hónapban részt vevő színművészekkel, stábtagokkal, kollégákkal.

Izgalmas és tartalmas szezonon vagyunk túl, csak dióhéjban:

  • Két év járványhelyzet és ugyanennyi építkezés után ősztől saját játszóhelyen, a Csányi utcai Gólem Központban “lakunk”.
  • Hét bemutatót tartottunk, teljes erőbedobással dolgozott az ifjúsági és a felnőtt stúdiónk is.
  • Külön öröm, hogy a Gólem Központban számos színházi formációt láthattunk vendégül, így fellépett nálunk a k2 Színház, az Osonó Színházműhely, a Budapester Ensemble és a Madách Gimnázium stúdiója is.
  • Elindult a Gólem Kávézó! Nagy örömmel vesszük, hogy néhány hónap alatt megszerettétek és “belaktátok” a helyet, ahol a pékárutól kezdve a meleg ételekig minden a saját kezünk közül kerül ki. A kávézónk a nyár nagy részében nyitva tart hétköznaponként!
  • Saját produkcióinkkal számos vendégjátékon vettünk részt itthon és Szlovákiában.

A Gólem most lezárult évadjában nyújtott odaadó munkájáért a LeGólem vándordíjat az idei évben Kerekes Marci kapta, aki színészként több produkciónkban is játszott, emellett aktívan részt vett a Gólem Központ építésében, létrehozásában.

Köszönjük valamennyi közreműködőnek, nézőnknek, vendégünknek, támogatónknak, hogy általatok túl tudtunk lendülni az elmúlt évek nehéz hónapjain, és együtt elkezdhettük írni a Gólem történetének új fejezetét!

Az évadzárónkon készült fotók erre a linkre kattintva tekinthetők meg.


powered by Impala Studio